Deschiderea sezonului sportiv 2013

La 19 mai,  în localitatea Cigîrleni ,a avut loc ”Deschiderea sezonului sportiv 2013”. O zi frumoasă și însorită a scos din case localnicii și copiii de diferite vîrste , și  nu au ezitat să-și încerce forțele fizice în diversitatea jocurilor sportive organizate .Și așa cum e obiceiul la noi , muzica și voia bună a fost pe prim-plan.  Teritoriul sportiv al școlii și-a primit luptătorii și s-a bucurat de prezența lor și dorința de a lua parte la competiții.  Cel ce a coordonat evoluarea participanților a fost profesorul de educație fizică Lebedev Valeriu . La unele probe ,precum volei , fotbal , o echipă a fost formată din elevii gimnaziului și una din  locatari ai satului. Și bineînțeles că primarul de Cigîrleni Duplavă Grigore a ținut bine cont de premierea învingătorilor.

Probe: volei , fotbal, dame, alergări 100m ,trînta ”la cucos”, trinta ”la berbec”.

Învingători: Volei(250 lei ) (femei) ” Echipa Nataliei Duplava” ; (barbati) ”Echipa   Odagiu ”

1

 

Fotbal(300 lei) ”Echipa Gheorghe Borozan”;

2

 

Dame   locul 1(100lei )  : Lebedev Valeriu ; locul 2(75 lei) : Ignatiuc Nicolae    ; locul 3(50 lei): Ion Cat

3

4 5

Alergare 100 m (fete)  locul 1(100 lei) : Odagiu Nicoleta ; locul 2(50 lei): Bulgaru Elena;

 

6   7

(baieti)  locul 1 : Paraschiv Valeriu; locul 2 :Josu Dumitru;

8  9

Cît de energici sunt  și puternici , s-au remarcat baieții la proba ”Trinta”. Demonstrînd în evoluare spiritul de  profesionalism si corectitudine, i-a adus pe baieți in finală.

Astfel , la ”Trînta Cucos” cu premiul 1:  îl avem pe Cotorobai Veaceslav , elev al clasei a 9-a.

10

 Însa cea mai înflăcărată probă pentru bărbați a fost ”Trînta Berbec” , unde s-au luptat baieți de la vîrsta de 18 ani  în sus . Cel ce a dus flacăra aprinsă pînă în final și și-a primit cadoul mult asteptat a fost Bînzari Adrian.

11

 

Lasă un răspuns

*

captcha *